ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ!

Η αυξανόμενη ζήτηση για άριστο σχεδιασμό σε συνδυασμό με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και αντοχής, καθορίζουν τον κλάδο προϊόντων επιπλοποιίας, επηρεάζοντας δυναμικά τα επαγγέλματα του αρχιτέκτονα, του διακοσμητή και του σύγχρονου επιπλοποιού.

Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, η REHAU έχει να σας προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε απαίτηση, όσον αφορά το πρωτοποριακό design, την άριστη λειτουργικότητα και βεβαίως την συνεχή υποστήριξη.

www.rehau.gr

Engineering progress
Enhancing Lives

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ!

Η αυξανόμενη ζήτηση για άριστο σχεδιασμό σε συνδυασμό με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και αντοχής, καθορίζουν τον κλάδο προϊόντων επιπλοποιίας, επηρεάζοντας δυναμικά τα επαγγέλματα του αρχιτέκτονα, του  διακοσμητή και του σύγχρονου επιπλοποιού.

Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, η REHAU έχει να σας προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε απαίτηση, όσον αφορά το πρωτοποριακό design, την άριστη λειτουργικότητα και βεβαίως την συνεχή υποστήριξη.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΩΝ RAUKANTEX

ΣΑΣ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

Οι ταινίες περιθωρίων RAUKANTEX της REHAU, αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας και της υψηλής αισθητικής. Έχοντας κατασκευαστεί με τις καλύτερες πρώτες ύλες και υπό τις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές, προσφέρουν ασύγκριτα ποιοτικά πλεονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα όπως η άψογη εφαρμογή, τα ολοζώντανα χρώματα, τα υπερ-ανθεκτικά υλικά και οι δυνατότητες επιλογής μεταξύ 15.000 διαφορετικών χρωμάτων, ντεκόρ και υφών.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με τεχνική και εμπορική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, που μόνο η REHAU γνωρίζει να προσφέρει!

ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι ταινίες περιθωρίων RAUKANTEX της REHAU, συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την λειτουργικότητα με το design.

Για επιτευχθεί ένα τόσο υψηλό επίπεδο ποιότητας, εφαρμόζονται πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής με συνεχείς τεχνικούς ελέγχους, κατά τα διεθνή πρότυπα ISO 9001, 14001 και 16949.

Η παραγωγή των ταινιών πραγματοποιείται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα 6 κυλίνδρων, διασφαλίζοντας τέλεια αντιστοίχιση και ασύγκριτα ζωντανά χρώματα που διατηρούνται αναλλοίωτα στο χρόνο.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Επιλέγοντας τις ταινίες περιθωρίων RAUKANTEX της REHAU, σας προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 15.000 διαφορετικών χρωμάτων, ντεκόρ και υφών, που έχουν αντιστοιχηθεί με τις επιφάνειες όλων των μεγάλων παραγωγών σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Μεταξύ άλλων, θα βρείτε από απλές μονόχρωμες ή πολύχρωμες ταινίες σε χιλιάδες χρώματα και σχέδια, μέχρι ανάγλυφες ταινίες με φυσική αίσθηση, ταινίες με συναρπαστικά 3D εφέ για μοναδικά ντεκόρ, με όψη γυαλιού ή ακόμη και με Super High Gloss επιφάνεια.
Μπείτε στο REHAU MATCHING COLOR GUIDE και βρείτε ΑΜΕΣΑ το απόλυτο χρώμα και την ιδανική διάσταση που ψάχνετε για την κατασκευή σας!

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΝΤΟΧΗ

Οι ταινίες περιθωρίων RAUKANTEX της REHAU, έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στο χρόνο .

Κατασκευασμένα με προηγμένα υλικά και με τελευταίας χρώματα και βερνίκια τελευταίας γενιάς, αντέχουν στις καταπονήσεις και στην ηλιακή ακτινοβολία.

Επιπλέον, χάρη στην επίστρωση με ειδικό βερνίκι, προστατεύεται το ντεκόρ και εμποδίζεται η απόξεση, με αποτέλεσμα η ταινία να μην ξεφλουδίζει.

ΑΡΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ο σύγχρονος επιπλοποιός χρειάζεται εξελιγμένης τεχνολογίας υλικά που δεν προκαλούν προβλήματα στην παραγωγή. Οι ταινίες περιθωρίου της REHAU ταιριάζουν απόλυτα με τις επιφάνειες όλων των μεγάλων παραγωγών, και δεν εμφανίζουν λευκές λωρίδες κατά την επεξεργασία, χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα σε χρώμα.

Χάρη στα σταθερά χαρακτηριστικά ποιότητας των ταινιών REHAU, δεν δημιουργούνται αστοχίες εξασφαλίζοντας υψηλή παραγωγικότητα χωρίς διακοπές.

ΕΞΑΙΡΕΤΟ SERVICE

Η εταιρία REHAU στοχεύει στη δημιουργία σχέσεων διαχρονικής εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας.

Μια από τις βασικές αρχές μας είναι οι συνεργάτες μας να βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο. Έχοντας ως αξίες την ειλικρίνεια, την συνέπεια, και την εργατικότητα, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και παραμένουμε σταθερά δίπλα σας.

Η παροχή τεχνικής και εμπορικής υποστήριξης υψηλού επιπέδου, αποτελεί για εμάς τον κυριότερο τρόπο να επιβραβεύσουμε την εμπιστοσύνη σας.

ΤΩΡΑ ΚΟΠΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!

Αποκτήστε τις ταινίες περιθωρίου RAUKANTEX της REHAU
σε προνομιακές τιμές!

ΑΠΛΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «FS»

ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ RAUVISIO

Νέοι Ορίζοντες στο Design!

Τα καινοτόμα υλικά επιφάνειας RAUVISIO συνδυάζουν την απόλυτη λειτουργικότητα με την εξαιρετική ανθεκτικότητα, προσφέροντας παράλληλα απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού.

Χάρη στις πρωτοποριακές επιλογές σχεδίασης της σειράς επιφανειών RAUVISIO, μπορείτε να διαλέξετε τη σωστή λύση για κάθε χώρο.

Επιθυμείτε φυσικότητα και διαχρονική κομψότητα σε πέτρα; Αισθητικά ερεθίσματα σε φωτεινούς διάφανους χρωματικούς τόνους ή πληθωρικές χρυσαφένιες συνθέσεις; Διακριτικότητα ή έντονες γραμμές;

Με το RAUVISIO όλα είναι εφικτά!

RAUVISIO Crystal

Η έμπνευση και η καινοτομία αποτελούν το θεμέλιο της εξέλιξης στο design των επίπλων. Οι νέες ιδέες απαιτούν νέα προϊόντα και νέες επιλογές παραγωγής.

Η REHAU διερευνώντας σε βάθος τις ανάγκες του σύγχρονου επιπλοποιού, δημιούργησε τη σειρά RAUVISIO Crystal, που βασίζεται σε ένα υλικό επιφανείας που μοιάζει οπτικά με κρύσταλλο.

Το συγκεκριμένο υλικό διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του πραγματικού γυαλιού χωρίς όμως να έχει και τα αντίστοιχα μειονεκτήματα. Επιπλέον, διαθέτει και τις θετικές ιδιότητες των θερμοπλαστικών ελασμάτων.

Η σειρά επιφανειών RAUVISIO Crystal της REHAU, είναι ιδανική για επιφάνειες που θέλουμε να προσδώσουμε την αίσθηση του κρυστάλλου, όπως κουζίνες,  μπάνια, έπιπλα καθιστικού, κ.α.

RAUVISIO Βrilliant / RAUVISIO Brilliant SR

Το RAUVISIO Βrilliant είναι ένα νέο υλικό υψηλής ποιότητας που έρχεται να αντικαταστήσει τη λάκα. Χάρη στην πλαστικότητά του, μπορεί να διαμορφωθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα, προσφέροντας άπειρες σχεδιαστικές εφαρμογές.

Με το RAUVISIO Βrilliant μπορείτε να κατασκευάσετε υπερσύγχρονα έπιπλα με εξαιρετική αντοχή στο φως και την υπεριώδη ακτινοβολία. Επειδή το συγκεκριμένο υλικό διατηρεί τα χρώματά του σταθερά ακόμα και μετά από 20 χρόνια έκθεσης στην UV ακτινοβολία, είναι ιδανικό για εφαρμογές με διαφορετικά επίπεδα έκθεσης στο ηλιακό φως στον ίδιο χώρο.

RAUVISIO Wave

Το πολυστρωματικό υλικό RAUVISIO Wave χαρακτηρίζεται από την τρισδιάστατη επιφάνειά του που μοιάζει με κύμα. Η μοναδική αυτή κυματοειδής υφή του RAUVISIO Wave, δημιουργεί μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αλληλεπίδραση μεταξύ φωτός και σκιάς που ζωντανεύει κάθε επιφάνεια.

Σαν υλικό παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα αφού είναι ευέλικτο στην επεξεργασία, παρουσιάζει υψηλή χρωματική σταθερότητα και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ έχει ειδική επίστρωση που το καθιστά ανθεκτικό στους ρύπους και καθιστά εύκολο τον καθαρισμό. Διατίθεται σε μια σειρά χρωμάτων.

Το RAUVISIO Wave είναι ιδανικό για χρήση σε έπιπλα, σε οικιακούς χώρους,  σε  καταστήματα, σε γραφεία, κ.α.

RAUVISIO Fino

Η επιφάνεια RAUVISIO fino δημιουργήθηκε για να προσφέρει εναλλακτική λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που να είναι ταυτόχρονα οικονομικά αποδοτικές.

Η επιφάνεια RAUVISIO Fino δημιουργείται με τη χρήση ταινιών ΡΕΤ υψηλής ποιότητας (μεγαλύτερη αντοχή στην θερμοκρασία και στην υπεριώδη ακτινοβολία) σε εξαιρετικά εκλεπτυσμένο MDF, χρησιμοποιώντας την ειδικά διαμορφωμένη κόλλα PUR. Όλα τα παραπάνω  γίνονται σε αυστηρά ελεγχόμενο περιβάλλον, ώστε να εξασφαλιστεί απόλυτη αισθητική και λειτουργική αρτιότητα.

Οι επιφάνειες RAUVISIO fino έχουν εξαιρετική αντοχή στο φως, στην υπεριώδη ακτινοβολία και στη θερμότητα. Επομένως, δεν δημιουργούνται αποκλίσεις στις αποχρώσεις των επιφανειών, λόγω του διαφορετικού επιπέδου έκθεσης στο φως που μπορεί να υπάρχει σε ένα χώρο.

RAUVISIO Mineral – Pure Creation

Το RAUVISIO Mineral είναι ένα συμπαγές, πλήρως χρωματισμένο ορυκτό υλικό, που αποτελείται κατά ένα τρίτο από ακρυλική ρητίνη και κατά δύο τρίτα από ένυδρο τριοξείδιο του αργιλίου με χρωστικές ουσίες.

Τα πλεονεκτήματα των επί μέρους συστατικών δημιουργούν ένα πολυδιάστατο στη χρήση του υλικό με πέτρινη όψη, ζεστή υφή και εξαιρετικές ιδιότητες επεξεργασίας.

Το ορυκτό υλικό RAUVISIO Mineral ενδείκνυται για εφαρμογές στην κουζίνα, στο μπάνιο, σε γραφεία και δημόσια κτίρια, σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, καθώς και σε εργαστήρια και ιατρικούς χώρους.

RAUVISIO Quartz – Pure Atmosphere

Το RAUVISIO Quartz είναι ένα πετρώδες υλικό βιομηχανικής κατασκευής που αποτελείται από 85 – 95 % φυσικά υλικά, εκ των οποίων ο χαλαζίας αποτελεί το βασικό. Δευτερευόντως, περιέχει γρανίτη και άστριο σε μορφή ψιλών κόκκων.

Ένα επιπλέον συστατικό υλικό είναι η ρητίνη πολυεστέρα με χρωστικές ουσίες. Αυτό προσδίδει την επιθυμητή απόχρωση και τις ιδιότητες της επιφάνειας, η οποία παραμένει ενιαία ως προς τη δομή και το χρώμα. Ο ιδιαίτερα διακριτικός χρωματισμός των υλικών προσδίδει στο RAUVISIO Quartz εξαιρετική κομψότητα, δίνοντας της αίσθηση της φυσικής πέτρας.

Επειδή το υλικό είναι συμπαγές, δίχως πόρους και επειδή η επιφάνεια είναι λειασμένη, το RAUVISIO Quartz είναι ιδιαίτερα υγιεινό υλικό και εύκολο στη χρήση. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε χαρακιές και κτυπήματα.

RAUVISIO karat

Το RAUVISIO Karat είναι ένα υλικό επιφάνειας, ιδανικό για ελαφριές κατασκευές και για χώρους που απαιτείται στεγανοποίηση, αφού τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι το εξαιρετικά μικρό του βάρος και η απόλυτη αντοχή του στην υγρασία.

Η καινοτόμα επιφάνεια RAUVISIO Karat έχει άπειρες δυνατότητες αξιοποίησης για κουζίνες, μπάνια, γραφεία, δημόσιους χώρους, καταστήματα, ξενοδοχεία, εργαστήρια και ιατρικές εγκαταστάσεις ακόμα και σε εκθεσιακά περίπτερα. Μπορεί να  χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως δομικό στοιχείο ενός χώρου, αν τοποθετηθεί στο δάπεδο, τον τοίχου ή την οροφή. Εφαρμόζεται εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα.

Με το RAUVISIO karat, οι επιλογές σας για τοποθέτηση είναι πραγματικά απεριόριστες.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Το επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό της REHAU βρίσκεται στη διάθεσή σας, για κάθε σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρόσωπός μας θα αναλάβει να σας ξεναγήσει στο θαυμαστό κόσμο του design του μέλλοντος.

Νέα υλικά, πρωτοποριακές εφαρμογές, άψογη λειτουργικότητα, και 100% προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, γιατί οι ανάγκες σας είναι και παραμένουν πάντοτε ξεχωριστές!

Προμηθευτείτε τα υλικά επιφανειών της REHAU
σε προνομιακές τιμές!

ΑΠΛΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «FS»

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ROLL TOP

για δημιουργική διαμόρφωση χώρων!

Με το πρόγραμμα RAUVOLET από την EXPRESS COLLECTION μπορείτε να προμηθευτείτε συστήματα Roll Top που συνεργάζονται ιδανικά μεταξύ τους και που ενδείκνυνται για την εξειδικευμένη διαμόρφωση ντουλαπιών.

Η REHAU σας δίνει όλα τα απαιτούμενα εφόδια για τη σχεδίαση ντουλαπιών στο γραφείο, στην κουζίνα, στο μπάνιο, καθώς και για εξειδικευμένες εφαρμογές στη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων.

Εδώ το Design και η λειτουργικότητα βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο!

RAUVOLET Συστήματα Roll Top – Highlights

Τα Συστήματα Roll Top του βασικού μας προγράμματος δεν βρίσκουν εφαρμογή μόνο σε χώρους γραφείων ή σε κουζίνες αλλά και σε άλλα πεδία, όπως π.χ. σε χώρους υποδοχής δημόσιων κτιρίων ή ως στοιχεία διαμόρφωσης εμπορικών χώρων.

Συστημικές λύσεις για οριζόντιες εφαρμογές

Πέντε συστήματα οδηγών για οριζόντιες εφαρμογές που προσφέρουν μεγάλη ευελιξία.
Εσείς, αρκεί να επιλέξτε το κατάλληλο σύστημα οδηγού (χωνευτό, επικαθήμενο, πλαίσιο) για την εφαρμογή σας!

Συστημικές λύσεις και για κάθετες εφαρμογές

Για την κάθετη εφαρμογή Roll Top η REHAU προσφέρει σχεδόν για κάθε κατασκευή ένα ολοκληρωμένο σύστημα.
Χάρη στη μεγάλη ποικιλία σε συστήματα εξισορρόπησης είναι εφικτές πολλές εφαρμογές σε διάφορα πεδία. Από ένα μικρό Caddy ή μεγάλα διαχωριστικά σε χώρους γραφείων έως σύνθετες εφαρμογές στην κουζίνα, όλα είναι εφικτά.

RAUVOLET brilliant-line

Τα συστήματα της RAUVOLET brilliant-line, της νέας επέκτασης της σειράς RAUVISIO, η REHAU σας προσφέρει καινοτόμες επιλογές σε χρώματα υψηλής στιλπνότητας (high gloss). Για ολοκληρωμένες λύσεις, χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική τελειότητα ή το σχεδιασμό.

Προμηθευτείτε τα συστήματα Roll Top της REHAU
σε προνομιακές τιμές!

ΑΠΛΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «FS»

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΩΝ

Αρμοκάλυπτρα με εντυπωσιακό design!

Έχετε υψηλές απαιτήσεις από το design και τη διαχείριση συστημάτων αρμοκαλύπτρων και αναζητάτε μεγαλή ποικιλία σε διαφορετικά ντεκόρ;
Τότε έχετε κάνει μαζί μας τη σωστή επιλογή!

RAUWALON Συστήματα αρμοκαλύπτρων – Ολοκληρωμένο design

Tα αρμοκάλυπτρα της REHAU θέτουν νέα στάνταρ στο σχεδιασμό στην εφαρμογή και στην διακόσμηση. Τα σύστημα δημιουργεί ομοιογένεια σε σύστημα και μορφή, διότι όλες οι σειρές διατίθενται σε απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων.
Επίσης η όψη και το design δένουν αρμονικά μεταξύ τους, διότι τα αμέτρητα ντεκόρ έχουν αντιστοιχηθεί με τις δημιουργίες των κορυφαίων κατασκευαστών επιφανειών στην Ευρώπη , δίνοντας σε κάθε κουζίνα μια ξεχωριστή πινελιά.

Προμηθευτείτε τα συστήματα Αρμοκαλύπτρων της REHAU
σε προνομιακές τιμές!

ΑΠΛΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «FS»

PERFECT LINE RAUWALON 112

Υψηλή αισθητική από το καινοτόμο αρμοκάλυπτρο σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα. Χάρη στο κρυφό λάστιχο
και το χαμηλό ύψος του αρμοκάλυπτρου, επιτυγχάνεται η τέλεια οπτική συνέχεια του πάγκου τηςκουζίνας. Τα 160
διαθέσιμα ντεκόρ ταιριάζουν τέλεια με όλους τους κινήσιμους πάγκους που συναντώνται στην ελληνική αγορά (100%
matching με Egger και Kronos).
Διαστάσεις : πλάτος 31mm x ύψος 16mm

SOFT LINE RAUWALON 113 MAGIC

Χάρη στην υψηλής ποιότητας εμφάνισή του από αλουμίνιο και ατσάλι αλλά και το κυρτό του σχήμα, παρέχει οπτικά την πιό ελκυστική λύση. Διαστάσεις: πλάτος 28mm x ύψος 28mm

FINE LINE RAUWALON 116 MAGIC

Διακριτική παρουσία, μεγάλη ισχύ! Το κομψό και κοίλο προς τα μέσα σχήμα του δημιουργεί την τέλεια ένωση του τοίχου με τον πάγκο. Το αλουμίνιο και το βουρτσισμένο ατσάλι οδηγεί τη νέα τάση στο αρμοκάλυπτρο. Διαθέσιμη γκάμα χρωμάτων κατόπιν ζήτησης.
Διαστάσεις: πλάτος 25mm x ύψος 25mm

CLASSIC LINE RAUWALON 127

To διαχρονικό αρμοκάλυπτρο της γκάμας μας! Ο άψογος συνδυασμός κομψότητας και σταθερότητας λόγω της υψηλής ποιότητας αλουμινίου το καθιστά διαχρονικό!
Διαστάσεις: πλάτος 27mm x ύψος 38mm

TREND LINE RAUWALON 118

Αν το ζητούμενο είναι η τέλεια ένωση του πάγκου με το αρμοκάλυπτρο, τότε αυτή είναι η λύση! Το σύστημα  διαθέτει 4 είδη λάκας (στάνταρ, ματ, σούπερ ματ και high gloss) και 3 υφές (λεία, σατινέ, με λάκα). Το σύστημα καλύπτει στο 100% όλους τους κινήσιμους πάγκους στην ελληνική αγορά με πάνω από 160 ντεκόρ. Δυνατότητα παραγγελίας για πάνω από 800 ντεκόρ κατόπιν ζήτησης. Συνεχής ανανέωση χρωμάτων.

Διαστάσεις: πλάτος 26mm x ύψος 33mm

Έχετε υψηλές απαιτήσεις από το design και τη διαχείριση συστημάτων αρμοκαλύπτρων και αναζητάτε μεγαλή ποικιλία σε διαφορετικά ντεκόρ;
Τότε έχετε κάνει μαζί μας τη σωστή επιλογή!

RAUWALON Συστήματα αρμοκαλύπτρων – Ολοκληρωμένο design

Tα αρμοκάλυπτρα της REHAU θέτουν νέα στάνταρ στο σχεδιασμό στην εφαρμογή και στην διακόσμηση. Τα σύστημα δημιουργεί ομοιογένεια σε σύστημα και μορφή, διότι όλες οι σειρές διατίθενται σε απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων.
Επίσης η όψη και το design δένουν αρμονικά μεταξύ τους, διότι τα αμέτρητα ντεκόρ έχουν αντιστοιχηθεί με τις δημιουργίες των κορυφαίων κατασκευαστών επιφανειών στην Ευρώπη , δίνοντας σε κάθε κουζίνα μια ξεχωριστή πινελιά.


Rauwalon Compact Line – Mόνωση, Σύνδεση, Διακόσμηση

Μόνωση – Χάρη στις ιδανικές μονωτικές ιδιότητές του, το σύστημα Compact Line από τη REHAU μπορεί, πέραν της συμβατικής του χρήσης σε πάγκους εργασίας, να χρησιμοποιηθεί επίσης και ως εναλλακτική λύση υψηλής ποιότητας αντί για αρμούς σιλικόνης σε εγκαταστάσεις υγιεινής ή ως μονωτικό γύρω από ακρυλικά και κεραμικά μέρη, όπως για παράδειγμα σε νιπτήρες ή μπανιέρες.

Σύνδεση – Το Compact Line αποδεικνύει την αξία του σε κάθε περίπτωση. Χάρη στη συμμετρική διαμόρφωση του προφίλ και σε ένα νέο συνδετικό στοιχείο, το προφίλ μπορεί να συνδέσει μεταξύ τους ακόμα και κατακόρυφες επιφάνειες. Έτσι, για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φινίρισμα σε οροφές ή δάπεδα, αλλά και στην κουζίνα, στο τροχόσπιτο ή για διάφορα μερεμέτια στο σπίτι.

Διακόσμηση – Χάρη στην ποιοτική του εμφάνιση το Compact Line επιτρέπει πλήθος διακοσμητικών εφαρμογών.

RAUWALON Fine Line

Εξασφαλίστε ομαλές μεταβάσεις στην εμφάνιση του χώρου σας για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Επιλέξτε ανάμεσα σε κομψά διακοσμητικά σχέδια από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο ή συνθέστε μη τυποποιημένες λύσεις.

RAUWALON Classic Line

Ο συνδυασμός του διαχρονικού σχεδιασμού και της υποδειγματικής σταθερότητας του προφίλ, που εξασφαλίζεται από ένα υψηλής ποιότητας ένθετο αλουμινίου, θα σας εντυπωσιάσει. Το ένθετο αλουμινίου όχι μόνο βελτιστοποιεί τη σταθερότητα του προφίλ , αλλά  ενισχύει σημαντικά και τη αντοχή στη θερμότητα.

RAUWALON Trend Line

Δημιουργήστε απαράμιλλη οπτική εμφάνιση. Η μεγάλη γκάμα των τυποποιημένων διακοσμητικών σχεδίων μας ικανοποιεί κάθε διακοσμητική ανάγκη και εξυπηρετεί κάθε επιθυμία. Επιπλέον, προσφέρουμε περισσότερα από 800 διακοσμητικά σχέδια από τον μη τυποποιημένο κατάλογό μας.

Προμηθευτείτε τα συστήματα Αρμοκαλύπτρων της REHAU
σε προνομιακές τιμές!

ΑΠΛΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «FS»

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΑΖΑΣ

Η βάση για μοντέρνο σχεδιασμό κουζινών!

Τα συστήματα μπάζας REHAU αποτελούνται από μπάζες, γωνιακά προφίλ, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες (90° und 135°), τέρματα καθώς και από προφίλ στεγανοποίησης μπάζας. Αποτελούν τόσο λειτουργικά όσο και διακοσμητικά στοιχεία σε κάθε κουζίνα.
Η REHAU διαθέτει μπάζες, προσαρμοσμένες στο σχέδιο της κουζίνας, σε ονομαστικά ύψη 100, 125, 150 και 225 mm.
Τα προφίλ με κοίλο θάλαμο και μαλακά, διαφανή στεγανοποιητικά άκρα λειτουργούν και ως προστασία από υγρασία και ρύπους.
Στο πρόγραμμα κατόπιν παραγγελίας δίνουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα για ελεύθερη επιλογή ντεκόρ. Με πάνω από 400 ντεκόρ σε διακοσμητικές μεμβράνες διαμορφώνετε την κουζίνα σας σύμφωνα με τις νέες τάσεις.

Προμηθευτείτε τα συστήματα Μπάζας της REHAU
σε προνομιακές τιμές!

ΑΠΛΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «FS»

Είσαστε επιπλοποιός;
Αρχιτέκτονας; Διακοσμητής;

Επικοινωνήστε Απευθείας με έναν Ειδικό της REHAU.

Θα σας Απαντήσουμε Άμεσα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

*Συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας αυτή τη φόρμα δικαιούστε ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ στα ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ της REHAU (ΚΩΔΙΚΟΣ «FS»).

Θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας;
Σχεδιάζετε μια νέα κατασκευή;

Επικοινωνήστε Απευθείας με έναν Ειδικό της REHAU.

Θα σας Απαντήσουμε Άμεσα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

*Συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας αυτή τη φόρμα δικαιούστε ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ στα ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ της REHAU (ΚΩΔΙΚΟΣ «FS»).