ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ RAUTITAN

Επιλέξτε το σύστημα RAUTITAN για την εγκατάσταση ύδρευσης στην οικία σας και εξασφαλίστε υγιεινό πόσιμο νερό.
Κατάλληλο για εγκατάσταση σε νέες οικοδομές αλλά και σε ανακαινίσεις.

www.rehau.gr

Engineering progress
Enhancing Lives

ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ RAUTITAN

Επιλέξτε το σύστημα RAUTITAN για την εγκατάσταση ύδρευσης στην οικία σας και εξασφαλίστε υγιεινό πόσιμο νερό.
Κατάλληλο για εγκατάσταση σε νέες οικοδομές αλλά και σε ανακαινίσεις.

www.rehau.gr

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ RAUTITAN;

Γιατί με το σύστημα RAUTITAN εξασφαλίζετε για πάντα καθαρό πόσιμο νερό.

Το νερό είναι το πιο σημαντικό και πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή μας. Για το λόγο αυτό υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους. Δεν είναι ωστόσο αυτονόητο, ότι το νερό που φθάνει στη βρύση μας είναι ποιοτικά καλό και υγιεινό. Ο πάροχος ύδρευσης είναι υπεύθυνος για το νερό μέχρι το σημείο σύνδεσης του κτιρίου στο δίκτυο, ενώ από το σημείο αυτό μέχρι τη βρύση μας η υγιεινή του πόσιμου νερού εξασφαλίζεται από την εγκατάσταση ύδρευσης.

Με την εγκατάσταση ύδρευσης RAUTITAN, μπορείς να είσαι ήσυχος και σίγουρος για την ύψιστη ποιότητα του πόσιμου νερού. Ασφαλώς, για μια ζωή.

Αποκτήστε τα συστήματα ύδρευσης της REHAU
σε προνομιακές τιμές!

ΑΠΛΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «HI»

Βελτιώστε τη σχέση αποτελεσματικότηταςκόστους

Ποιότητα

Με τη REHAU εξασφαλίζετε κορυφαία ποιότητα.
Το σύστημα RAUTITAN είναι κατάλληλο για εγκατάσταση πόσιμου νερού σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Διαθέτει μια εκπληκτική και ευρεία γκάμα εξαρτημάτων, με τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν λύσεις για τα πιο περίπλοκα τεχνικά ζητήματα. Όλες οι λύσεις παρέχουν ασφάλεια και υγιεινή.

ΝΕΟ! Τώρα η γκάμα των εξαρτημάτων μας συμπληρώνεται με τα νέα εξαρτήματα RAUTITAN RX+, τα οποία είναι κατασκευασμένα από καθαρό ορείχαλκο και είναι απαλλαγμένα από μόλυβδο.

Ασφάλεια

Στην ασφάλεια συμβάλει σημαντικά η αξιόλογη τεχνολογία σύνδεσης Schiebehülse. Πρόκειται για μια τεχνική, η οποία δίνει τη δυνατότητα μιας γρήγορης και ασφαλούς εγκατάστασης στο χώρο.

Η REHAU δίνει μεγάλη σημασία στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

Βιωσιμότητα

Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή, ή για ανακαίνιση μιας υπάρχουσας ιδιοκτησίας το σύστημα RAUTITAN αποτελεί το σύστημα του μέλλοντος με διάρκεια ζωής πάνω από 50 χρόνια. Το σύστημα RAUTITAN πληροί ήδη τα μελλοντικά πρότυπα υγιεινής και επιπλέον παρέχει προστασία έναντι -για παράδειγμα- των επικαθίσεων αλάτων ή της διάβρωσης που προκαλείται από τη σκουριά.

Καθαρό πόσιμο νερό με το σύστημα RAUTITAN για μια ζωή!

Οικονομία

Το σύστημα RAUTITAN εγκαθίσταται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια και επιπλέον χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Προφυλαχθείτε από έξοδα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν και επωφεληθείτε από την ασφάλεια που παρέχει το σύστημα RAUTITAN.

5ετής εγγύηση!

Το RAUTITAN σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα πόσιμου νερού, που αποτελείται από σωλήνες, εξαρτήματα σύνδεσης και λοιπά εξαρτήματα.

Η REHAU προσφέρει 5ετή εγγύηση στο ολοκληρωμένο σύστημα πόσιμου νερού RAUTITAN, καλύπτωντας και έμμεσες ζημιές ως 500.000 ευρώ!

Οι προϋποθέσεις  για την παροχή εγγύησης είναι οι ακόλουθες:

  • Η εγκατάσταση να έχει πραγματοποιηθεί από εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
  • Το συνεργείο να έχει ακολουθήσει τις τεχνικές προδιαγραφές στην εγκατάσταση.
  • Να υπάρχει υπογεγραμμένο το πιστοποιητικό εγγύησης.

Τέλος στα μικρόβια και στη λεγιονέλλα!

Βασιστείτε στη βέλτιστη ποιότητα για πόσιμο νερό με το RAUTITAN

Μια λανθασμένη εγκατάσταση ύδρευσης, καθώς και τα μη αξιόπιστα / ποιοτικά συστήματα ύδρευσης συντελούν στη δημιουργία ενός κατάλληλου περιβάλλοντος για την ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό των μικροβίων, όπως αυτό της λεγιονέλλας, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε βαριάς μορφής πνευμονία.

Οι λείες επιφάνειες των σωλήνων RAUTITAN αποτρέπουν τις εναποθέσεις υλικών σε αυτούς, ενώ η πλούσια γκάμα των εξαρτημάτων RAUTITAN εξασφαλίζει χαμηλά επίπεδα στασιμότητας νερού στους σωλήνες.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η λύση: RAUTITAN

Η REHAU όρισε εκ νέου τα πρότυπα για τους σωλήνες πόσιμου νερού, συνδυάζοντας, χάρη στην εμπειρία δεκαετιών, καινοτόμα υλικά για τη δημιουργία αποδοτικών συστημάτων.

Η ποικιλία του συστήματος RAUTITAN επιτρέπει στον τεχνικό σας να διαλέξει τη λύση που σας ταιριάζει και να την πραγματοποιήσει οικονομικά. Όχι μόνο σε καινούριες κατασκευές, αλλά και σε ανακαινίσεις.

RAUPIANO PLUS - ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΥΣΗΣ

Γιατί η ησυχία αποτελεί μέρος της ποιότητας ζωής!

Με την τοποθέτηση του ηχομονωτικού συστήματος κτιριακής αποχέτευσης RAUPIANO Plus μειώνεται σημαντικά η στάθμη θορύβου σε σύγκριση με τους κοινούς σωλήνες αποχέτευσης, και ο θόρυβος δεν είναι πλέον αντιληπτός. Με επίπεδα ήχουν κάτω των 20dB(A), το σύστημα πληροί ήδη τις απαιτήσεις του μέλλοντος.
Επιπλέον, χάρη στις λείες εσωτερικές επιφάνειες, δεν σχηματίζονται εναποθέσεις στους σωλήνες.

Το σύστημα RAUPIANO Plus διαθέτει πυροπροστασία, με τις ειδικές μανσέτες που τοτοθετούνται ευέλικτα σε τοίχο και οροφή ή μέσα στο μπετόν. Σε περίπτωση πυρκαγιάς διογώνεται το ειδικής σύστασης υλικό και σφραγίζει τη δίοδο του σωλήνα. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνεται με σιγουριά τυχόν επέκταση της πυρκαγιάς στους παρακείμενους ορόφους.

Το RAUPIANO Plus είναι ανθεκτικό σε χημικές ουσίες και στο καυτό νερό.

Το σύστημα συνδέσεων υψηλής τεχνολογίας εξασφαλίζει γρήγορη, ασφαλή και καθαρή τοποθέτηση του συστήματος σωλήνων από τον τεχνικό εγκατάστασης.

Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα RAUPIANO Plus, με ευρεία γκάμα από DN 40-200, δεν περιέχουν αλογόνα και είναι ανακυκλώσιμα 100%.

Θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας;
Σχεδιάζετε μια νέα κατασκευή;

Επικοινωνήστε Απευθείας με έναν Ειδικό της REHAU.

Θα σας Απαντήσουμε Άμεσα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

*Συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας αυτή τη φόρμα δικαιούστε ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ στα συστήματα ύδρευσης της REHAU (ΚΩΔΙΚΟΣ «HI»).

Θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας;
Σχεδιάζετε μια νέα κατασκευή;

Επικοινωνήστε Απευθείας με έναν Ειδικό της REHAU.

Θα σας Απαντήσουμε Άμεσα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

*Συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας αυτή τη φόρμα δικαιούστε ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ στα συστήματα ύδρευσης της REHAU (ΚΩΔΙΚΟΣ «HI»).